Кухня Рецепти

М’ясо на шпажках. Мої гості завжди з’їдають його першим!

Такі смачні шашлички можна готувати без багаття. Виходять рівненькі (завдяки особливому приготуванню), соковиті і гостям дуже подобаються! Це смачніше за котлети і на столі має суперовий вигляд!

26.12.2019 17:21

М’ясо на шпажках

1–1,5 кг нежирної свинини, спеції, сіль.

М’ясо підморозити, щоб було простіше порізати максимально тонкими пластинами. Різати треба поздовж шматка якомога тонше. Далі кожну пластину накрити харчовою плівкою і відбити. Потім кожен відбитий шматок м’яса скласти “гармошкою” або рулетиком. Покласти один біля одного, щоб вийшов один великий шматок м’яса. Його впоперек пронизати шпажками на відстані близько 5 см. Змастити з двох боків спеціями, сіллю, часником. Розрізати м’ясо посередині між шпажками, щоб утворилися окремі шашлички. Залишити маринуватися на ніч. Смажити на грилі або сковороді з кожного боку по кілька хвилин (смажиться дуже швидко).