Кухня Рецепти

М’ясо «Бліц»

М’ясо потрібно залити заливкою і поставити мінімум на ніч у холодильник. а якщо на добу, то воно буде ще смачнішим.

05.09.2017 13:57

Інгредієнти:
1 кг м’яса (курятини, свинини або яловичини, риби), 4 яйця, 2 ст. ложки зернистої гірчиці, 1 ст. ложка крохмалю, спеції, кунжут, олія для смаження.

Змішати збиті яйця, крохмаль, сіль, перець і гірчицю. Порізати м’ясо шматочками, можна відбити, скласти в миску, залити заливкою, поставити мінімум на ніч у холодильник. Через кілька днів м’ясо буде ще смачнішим. Коли потрібно приготувати, дістати м’ясо, посипати кунжутом й обсмажити на олії. Смажиться дуже швидко. Подавати з будь-яким гарніром.