“Королівський” – незвичайний пікантний салат з апельсинами і крабовими паличками

Шукаєте новий цікавий рецепт салату, але без екзотичних продуктів? То це те, що вам треба! Смак вас здивує!

Салат “Королівський”

8 крабових паличок, 1 апельсин, 4 варені яйця, 100 г консервованої кукурудзи, 1 зубець часнику, 100 г майонезу.

Апельсин почистити від шкірки і плівок, поризати середніми шматочками. Так само порізати варені яйця і крабові паличку, додати кукурудзу. Змішати вичавлений часник із майонезом, заправити салат, акуратно перемішати. Подавати у невеличких салатниках, піалах, келихах або шкірках від половини апельсина, прикрасити зеленню.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook