Консервовані кабачки по-корейськи. Для любителів гостренького

Колір цього салату виходить дуже яскравим, а смак... Усім, хто любить моркву по-корейськи, присвячується!

Консервовані кабачки по-корейськи

3 кг кабачків, 0,5 кг моркви, 0,5 кг цибулі, 0,5 кг перцю, 2–3 головки часнику. 

Заливка: 1 скл. олії, 200 г оцту, 200 г цукру, 2 ст. ложки солі, 1 п. приправи для моркви по-корейськи. 

Кабачки і моркву потерти на тертку для моркви по-корейськи, цибулю порізати півкільцями, перець так само. Усе скласти в каструлю і залити заливкою. Перемішати і поставити в холодильник на 3-4 год, а то і на всю ніч. Готову суміш розкласти у стерильні банки (0,5 л), накрити стерильними кришками і стерелізувати 20 хв.

Рецептом поділилася Оксана Ігнатишина

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook