Кухня Рецепти

Компот з полуницею, м’ятою і лимоном “Полуничний мохіто”. Набагато смачніший за звичайний!

Торік закрила кілька баночок полуничного компоту за новим рецептом “Полуничне мохіто”. І пошкодувала… що зробила так мало! Компот вийшов дуже смачний!

19.05.2020 11:07

Полуничний мохіто

На 3-літрову банку: 500 г полуниці, 2 кружечка лимона, гілочка м’яти, 1 скл. цукру.

Добре промиті продукти (крім цукру) скласти у стерильну банку, залити крутим окропом, накрити кришкою, витримати 30 хв. Злити рідину, додати до неї цукор, довести до кипіння, прокип’ятити кілька хвилин, знову залити в банки і закрутити. Перевернути догори дном і вкутати до по повного охолодження.

Читайте також: