Кухня Рецепти

Картопляні котлети з чорносливом

Не тільки м’ясний фарш є вдалим варіантом наповнення картопляних котлет. Смачно та органічно доповнить смак картопляного тіста чорнослив.

03.05.2017 15:34

Інгредієнти:
Потрібно: 400 г картоплі, 0,5 скл. олії, по 1 скл. води та борошна, 200 г чорносливу.

Картоплю відварити, посолити, додати олію, воду і борошно. Замісити некруте тісто. Дати постояти приблизно 20 хв. У цей час приготувати чорнослив: почистити його від кісточок, залити кип’ятком. Згодом розкачати тісто, нарізати, сформувати котлети, всередину кожної покласти чорнослив. Готові котлети обкачати в сухарях і смажити.