Кухня Рецепти

Картопляні кекси «На перекус»

Їх зручно брати у дорогу, на роботу чи пікнік. Смакують такі кексики навіть холодними.

11.06.2018 15:20

Картопляні кекси «На перекус»

2 яйця, 2 ст. ложки соєвого соусу, 1 ст. ложка цукру, 180 г сметани, 5 ст. ложок олії, 2 ч. ложки гірчиці із зернами, 150 г сирої картоплі, 150 г салямі, 1 пучок зеленої цибулі, 100 г твердого сиру, 1 ч. ложка розпушувача, 250 г борошна.

Дрібно нарізати салямі і зелену цибулю, натерти сир і картоплю. Усе змішати, додати яйця, гірчицю, олію, перемішати, ввести борошно, просіяне з розпушувачем. Розкласти тісто у форми для кексів. Випікати в розігрітій до 180 ОС духовці. Готовнісь перевірити сірником. Верхівки можна змастити майонезом, прикрасити зеленню.