Кабачкова запіканка “Американська”

Дуже смачна запіканка з кабачків, рецепт якої моя подруга привезла з США. Всі, хто її куштував, були в захваті. Спробуйте і ви теж будете дуже задоволені. Просто і неймовірно смачно!

Кабачкова запіканка “Американська”

Інгредієнти: 1 кг кабачків, 3 цибулини, 500 г плавленого сиру, 5 яєць, 50 г олії, спеції і сіль (за смаком).

Нарізати кружальцями кабачки, нарізати дрібно цибулю. Додати спеції, посолити і акуратно перемішати. Нарізати плавлений сир пластинками і перемішати з кабачками. Додати олію і поставити на маленький вогонь, постійно перемішуючи до тих пір, поки сир повністю не розплавиться. Підготувати форму, змастивши її маслом. Збити яйця, з’єднати їх з рештою маси, перемішати і викласти у форму.

Ставити в розігріту духовку і випікати до готовності при температурі 180-190 гр. Час випікання залежатиме від глибини форми.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook