Грибна солянка на зиму. ЇЇ любить вся сім’я!

У моїй сім'ї грибну солянку люблять усі! Вікриваєш баночку і просто їси з хлібом. Смакота! А гриби підходять будь-які.

Грибна солянка на зиму

  • 1 кг цибулі, 1 кг моркви, 1 кг капусти, 2 л варених грибів, 1 скл. олії без запаху, 3 ст. ложки цукру, 2 ст. ложки солі, 0,5 скл. томату, 50 мл оцту.

Усе (крім оцту) змішати, варити 1,5 год, за 5 хв до завершення додати оцет, розкласти у стерильні банки, закрутити. Виходить 10-11 банок по 0,5 л.

Рецептом зі свого записника поділилася Наталія Мотичко-Будник

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook