глазур на желатині для паски

Глазур для паски на желатині. Не липне і не обсипається!

Глазур на желатині не містить білків, не обсипається і не липне. І посипка на ній тримається дуже добре!

Глазур для паски

6 ст. ложок води, 1 скл. цукру, 1 ч. ложка желатину, 1 ч. ложка лимонного соку.

Цукор залити 4 ст. ложками води, закип’ятити, щоб розтав цукор. Окремо 1 ч. ложку желатину залити 2 ст. ложками води. Набухлий желатинпідігріти, щоб розтанув, додати до цукрового сиропу, збити міксером до білої маси, додаючи 1 ч. ложку лимонного соку.

Наносити треба на охололі паски дуже швидко (!), бо швидко застигає, й одразу посипати. Яко глазур підзагусне, її можна поставити на вогонь, злегка підігріти, додати трішки води і знову збити.

Рецептом поділилася Світлана Некрасова

Читайте також:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook