Домашня куряча ковбаса

Таку ковбасу можна навіть дітям! Але й чоловіки від неї будуть у захваті

Інгредієнти:

2 кг курятини (стегенець), 5 зубців часнику, 1 п. гірчиці, сіль, перець чорний, 3–4 кишки, карі. 

Зі стегенець обрізати м’ясо. Окремо зняти жир і шкірку, перекрутити дрібно, а м’ясо – через велику решітку. Додати порізаний часник, сіль, перець, карі, гірчицю. Залишити маринуватися на ніч, добре вимішати, щоб стало липке. Кишки начинити фаршем, зав’язати кінці й вкласти на деко. Поставити у розігріту духовку на 15 хв. Дістати і злегка проколоти ковбаски голкою (щоб не лопнули). Запікати до рум’яності.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook