Домашня гірчиця на розсолі

Така гірчиця навіть смачніша за куповану, не кажучи вже про те, що набагато корисніша і дешевша.

Інгредієнти:
0,5 скл. порошку гірчиці, будь-який розсіл (огірковий, помідорний або капустяний), 0,5 ч. ложки цукру або меду, 1 ч. ложка олії.

У баночку або мисочку насипати сухої гірчиці і розвести її розсолом (кімнатної температури) до потрібної консистенції, додати цукор. Перекласти в баночку, закрити, поставити в тепле місце (я ставлю на батарею) на ніч. Через 8–9 год відкрити баночку. Якщо виступила рідина, злити її. Якщо ні, додати олію і поставити в холодильник.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook