Домашній яблучний оцет без мороки. Простий рецепт

Магазинний оцет, виготовлений із оцтвої кислоти, не має нічого спільного із натуральним! Зокрема, у США та Франції його заборонено використовувати в їжу! Якщо хочете вживати 100% натуральний оцет – приготуйте домашній яблучний. Це просто!

Домашній яблучний оцет без мороки

З кг яблук будь-яких, 6 ст. ложок цукру, 0,5 л води.

Порізати, перемолоти або потерти яблука, змішати з цукром і водою, скласти у банки (2/3 об’єму), обв’язати горлечко марлею. Поставити у темне тепле місце, залишити на два місяці. Відцідити через марлю у банки, горлечко обв’язати марлею і залишити ще на два місяці у темному теплому місці. Процідити через лійку з ватою, закрити кришкою.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook