Кухня Рецепти

Домашній плавлений сир як “Янтар”. Дуже гарно плавиться і ніколи не пригорає!

Недавно подруга порадила рецепт м’якого плавленого сиру типу “Янтар”. Мені дуже сподобався! До смаку можна додати і різні добавки: цибулю, зелень, горіхи, шинку – все, що придумаєте. Сподіваюся, такий сир сподобається і вам!

27.05.2020 15:14

Домашній плавлений сир

0,5 кг сиру, 2 ст. ложки сметани, 1 ч. ложка соди. 

0,5 кг сиру покласти у металеву миску, додати 2 ст. ложки сметани і 1 ч. ложку соди. Поставити на водяну баню і помішувати. Через 2-5 хв сир почне змінюватися. Коли сир стане однорідний, до смаку можна дати сіль і різні добавки: цибулю, зелень, горіхи, шинку або що придумаєте.

Рецепт Алли Мандибури

Читайте також: