Салат “Жоржина”
0,5 б. печериць, 1 перчина, 1 смажене або копчене куряче філе, 0,5 б. кукурудзи, 0,5 б. оливок, 200 г твердого сиру, 4 варених яйця, майонез.
Салат можна викласти як в кондитерському кільці так і просто в салатниці. На низ – порізані пластинками шампіньйони мариновані. Тоді яйця порізані кубиками. Сіточка майонезу. Перець кубиками + сіль за смаком. Сіточка майонезу. М’ясо кубиками. Сіточка майонезу. Кукурудза. Оливки порізані. Сіточка майонезу. Сир потерти. Прикрасити за бажанням.
Рецепт і фото Іванни Луць
Спробуйте також приготувати:
				 Post Views: 438
			
		 
				 
								 
													 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
				 
				