Інгредієнти:
2 шт. рожевого або білого зефіру (100 г), 100 г масла, 1 ч. ложка сметани.
Зефір поставити на парову баню або в мікрохвильову на 30–60 с, щоб розм’якнув. Далі збивати його міксером, по шматочку додаючи половину масла кімнатної температури.
Поставити в миску із крижаної водою і продовжувати збивати, додаючи по шматочку решту масла і сметану. Після того, як додасте все масло, збивати ще кілька хвилин. Поставити у
холодильник на 15–20 хв. Підійде для перемазування тортів. Таким кремом можна прикрашати тістечка, торти, капкейки. Прикраси та візерунки зберігають форму. Якщо
вкрити поверхню торта білим зефірним кремом, красивий вигляд на його поверхні матимуть ягоди або тонкі скибочки фруктів.
Post Views: 28