Запечений рулет із лаваша
3 шт. шпинатного лаваша (квадратні листки), 4-5 ст. ложок картопляного пюре (гарячого), 50 г твердого сиру, 1 велика морквина, 1 редька (Лобо, малинового кольору), 100 г мяса (у мене запечена індичка), зелень.
Взяти харчову плівку, покласти лаваш, змастити його дуже теплим картопляним пюре, посипати порізаною зеленню, перемішаною з потертим твердим сиром. Зверху викласти інший лаваш. На нього 1/2 тушкованої моркви, зверху 1/2 тушкованої редьки. Овочі повинні бути дуже теплі. Зверху третій лаваш, на нього решту моркви і редьки, зверху викласти м’ясо (я його потерла на терці). Ви можете викладати продукти в будь-якій послідовності, як ви вважаєте за потрібне.
За допомогою харчової плівки з трьох лавашів скрутити рулет. Його листи від теплих овочів стають м’якими і скручуються добре.
Змастити яйцем і запекти 15-20 хв при 170 градусах.
Рулет вийшов не сухий, добре просочений, смакує і теплим, і холодним, особливо з домашнім томатним соком.
Рецепт і фото Світлани Чепурної
Радимо також інші рецепти з лаваша:
- Святкова закуска за 5 хвилин. 25 начинок для рулету з лаваша
- Дві швидкі страви з лаваша: трикутники з м’ясом і рулетики з сиром
Post Views: 33