Запечена молода картопля з курячим філе. Картопля – хрумка, а філе – соковите!

Якщо молоду картоплю і філе правильно запекти в рукаві, то картопля виходить хрумкою, а філе - соковитим. Як? Читайте в рецепті.

Запечена молода картопля з курячим філе

5-6 великих картоплин, спеції для страв з картоплі, 2 ст. ложки олії, 300 г курячого філе, 1 велика цибулина, 1 ч. ложка соєвого соусу, 1 ст. ложка майонезу, сіль, перець.

Картоплю нарізати великими кубиками, змішати зі спеціями та олією. В окремий посуд порізати філе ще більшими кубиками. Вимішати з майонезом, сіллю, перцем та соєвим соусом. Дати 15 хв настоятися і змішати підмариновану курку з картоплею. Запікати 40 хв при температурі 200 С. Важливо: 20 хв – у рукаві та на середньому рівні духовки і 20 хв з розрізаним та відкритим рукавом на верхньому рівні.

Рецепт і фото Фарини Марії

Читайте також:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook