Бомбезні свинні реберця у рукаві. Секрет – у смачному маринаді. Рецепт читайте тут.
Печені реберця – одна з моїх коронних страв. Готується дуже просто, тому можна швидко приготувати у будень на вечерю, а виходить так смачно, що роблю і на святковий стіл для найшанованіших гостей. Весь секрет – у неймовірно смачному маринаді!
М’ясо косичкою. Шикарно виглядає і дуже смачне! Рецепт читайте тут.
М’ясо косичкою готується так само швидко, як звичайне печене, але на вигляд “вау”! Його можна запікати у духовці, смажити на сковорідці, готувати як шашлик на мангалі або на решітці-гриль. Це дуже смачно!
Свинина “Гармошка” з перцем і картоплею. Смачна і ситна страва. Рецепт читайте тут.
Якщо не знаєте, що приготувати на вечерю або на гаряче на святковий стіл, спечіть м’ясо “Гармошку” з картоплею у рукаві. Готувати дуже просто і швидко, а виходить дуже смачно й апетитно!
Коронна страва – крученики з грибами. Без ниток і зубочисток вони завжди мають ідеальну форму! Рецепт читайте тут.
Крученики дуже смачні і розкішно виглядають на столі, бо всі знають: господині з ними треба повозитися і вони не завжди вдаються ідеально. Іноді нитка залишається, скріплювати зубочистками незручно, без них – розпадаються. Але є один один лайфхак – як зробити крученики за допомогою фольги. І вони будуть завжди ідеальні!
М’ясо на шпажках нагадує шашлики, але приготувати його можна у духовці! Рецепт читайте тут.
Такі смачні шашлички можна готувати без багаття. Виходять рівненькі (завдяки особливому приготуванню), соковиті і гостям дуже подобаються! Це смачніше за котлети і на столі має суперовий вигляд!