Закусочні томатні млинці «Пеньочки»
Тісто: 2 яйця, по 1 скл. томатного соку, молока і борошна, 0,25 ч. ложки солі, 1 ч. ложка цукру, 1 ст. ложка олії. Начинка: 1 яйце (варене), 150 г твердого сиру, 1 б. печінки тріски.
- Збити яйця, додати сіль і цукор, влити томатний сік, додати борошно і збити. Потім влити тепле молоко, додати олію і добре перемішати. Посмажити млинці з обох боків.
- Печінку тріски разом з олією (половину можна злити) розім’яти виделкою, додати дрібно тертий сир і яйця, перемішати. Начинку поставити в холодильник на 30 хв.
- У млинців обрізати краї, щоб вийшли квадратики. Покласти на тарілку, нанести начинку, згорнути рулетиками. Порізати шматочками товщиною 3 см. Викласти на листя салату.
Post Views: 31