Закуска з лаваша. Смакує і гарячою, і холодною

Закуска з лаваша - це дуже смачна страва для перекусу із доступних продуктів. Можна брати на роботу, на природу, смакує як гарячою, так і холодною.

Гаряча закуска з лаваша

  • 4 шпинатні лаваші 20×20, 120 г напівтвердого сиру, 1 кг грибів (у мене підосичники), 2 великі морквини, 2 великі цибулини, великий пучок зелені сіль, перець за смаком, 1 яйце для змащування.
Гриби, моркву і цибулю посмажити. Все змішати. Сир потерти на терку з великими вічками. Зелень порізати. На лист лаваша викласти грибну начинку, згодом зелень, зверху сир. Скрутити рулетом, викласти на деко або у форму, змастити яйцем, за бажанням посипати будь-яким насінням. Можна випікати цілі рулети, можна одразу розрізати на половинки. Я розрізала до випікання – начинка не витікає. Випікати 15 хв при 200 ОC до зарум’янення.
Рецепт і фото Світлани Чепурної

Спробуйте також приготувати:

 

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook