Закуска з лаваша. 13 смачних варіантів

Таку закуску не тільки їсти, а ще й готувати саме задоволення! Можна їсти холодною або підсмажити на багатті. Начинки на будь-який смак.

Розгорнути лаваш, покласти на нього начинку і згорнути рулетиками або конвертиками. Дати просочитися 30 хвилин.
Викласти на тарілку і прикрасити зеленню. Можна нарізати скибочками. Або згорнути невеликими рулетиками і підсмажити на багатті.

Начинки для лаваша:

1. 1 упаковку крабових паличок подрібнити. Додати зелень петрушки і кропу, часник і майонез за смаком. Начинка не повинна бути рідкою. Додати 100 г тертого сиру і перемішати.

2. 200 г сиру змішати з часником, зеленню кропу. Додати майонез, перемішати.

3. 200 г адигейського сиру розім’яти руками до крихти. Додати 100 г корейської моркви, зелень петрушки і майонез.

4. Банку рибних консервів в олії розім’яти. Додати 200 г тертого сиру, зелень кропу і майонез.

5. 300 г філе солоного оселедця подрібнити. Додати петрушку і кріп, 3 варені яйця, 2 варені натерті моркви, майонез і перемішати.

6. 200 г шинки крупно натерти, додати 100 г тертого сиру, часник, кріп і майонез за смаком.

7. 200 г шинки і 100 г сиру натерти на тертці. Додати 100 г корейської моркви, кріп і майонез.

8. 3 солоних огірка крупно натерти, 300 г смаженого або копченого м’яса курки дрібно нарізати, 1 болгарський перець і 2 цибулини
дуже дрібно нарізати і спасерувати. Усе перемішати, додати 2 свіжих помідора і майонез.

9. 100 г тертого сиру з’єднати з 200 г обсмаженого фаршу, часником, 1 банкою білої квасолі, 1 болгарським перцем і майонезом.

10. 200 г сиру натерти. Додати сіль, майонез і багато зелені кінзи, кропу і петрушки.

11. 1 цибулину спасерувати на олії і змішати з 1 вареним яйцем, 2 вареними морквинами, 2 плавленими сирками (потертими), майонезом і зеленню.

12. 1 свіжу моркву і 2 свіжих огірка натерти. Додати 2 помідори, 2 яйця, часник, подрібнені волоські горіхи, петрушку, кріп, майонез.

13. 200 г кисломолочного сиру змішати з 100 г тертого твердого сиру, часником, майонезом і зеленню петрушки і кропу

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook