Яєчний рулет із сирним кремом та зеленню
5 білків, 2 яйця, 2 ст. ложки кефіру, сіль, перець, січений кріп. Крем: 200 г сиру (5%), 2 ст. ложки кефіру, сіль перець, часник (на бажання), рукола.
Білки і яйця збити міксером до пишної стійкої піни. Додати решту продуктів, швидко збити. Вилити на деко, застелене пергаментом (у мене 25Х40 см) (пергамент має бути хороший, просиліконений, або змастити олією). Випікати у розігрітій до 170 ОС духовці близько 10-15 хв. Дістати, гарчим згорнути у рулет. Коли повністю охолоне, розкрутити, змастити кремом (все збити блендером), покласти листочки руколи, щільно згорнути, обгорнути харчовою плівкою, покласти на 1 год у холодильник. На фото рулет з 1 порції.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Курячий рулет “Святковий”
Яєчно-сирний рулет з м’ясною начинкою. Такий смачний, що з’їдають в перший же день
Post Views: 22