Торт із лінією розлому (Fault Line) зараз на піку популярності та є інста-трендом. Але не обов’язково бути кондитером, щоб зробити такий десерт в домашніх умовах.
Нещодавно стало модно декорувати торт виїмкою, заглибленням, який заповнюють солодкими кристалами, кольоровими цукровими кульками або кондитерською посипкою, цукерками, скибочками фруктів, ягодами, горіхами тощо. Ефектний вигляд у такому “розломі” мають кремові квіти.
Для початку на торт наносять тонкий шар крему та добре охолоджують. Потім оздоблюють саму “лінію розлому”, а за цим покривають зверху і знизу кремом із невеличким наступом на розлом. Край розлому можна покрити кандурином (їстівним срібним або золотим декором).
Якщо ви хочете прикрасити розлом крумним декором, наприклад, капкейками, коржі на місці розлому потрібно зробити вужчими.
Для вас ми зібрали цікаві ідеї декорування тортів із лінією розлому.
Як прикрасити торт: фото, ідеї
- Як прикрасити торт фруктами і ягодами: рецепт декор-гелю
- Як прикрасити торт живими квітами. Секрети кондитера