Як повернути хлопця чи дівчину за допомогою молитви?

Прочитавши певні молебні, можна знайти любов, вийти заміж, одружитися, зберегти почуття і навіть повернути кохану людину, причому останній пункт часом здається нездійсненним. У цій статті ми розповімо про те, кому і як слід молитися про повернення хлопця чи дівчини.

Як правильно молитися, щоб повернути кохану людину у своє життя?

Повернути кохану людину набагато складніше, ніж залучити нове кохання. Однак часом це необхідно через почуття або заради сім’ї. Тому люди вдаються до різних способів, щоб здійснити задумане: набридають коханим, ходять до ведунь, проводять вдома змови, що часом може мати протилежний очікуваний ефект.

Тому найбезпечнішим допоміжним способом були і залишаються молитви. Читання молебень абсолютно безпечне, підходить кожному віруючому і не спричиняє негативних наслідків.

Єдине, що необхідно запам’ятати, то це неухильні правила, що допомагають посилити молебень і донести його до адресата:

  • Беззастережно вірте в Божу силу, провидіння та милосердя, повністю ввірте себе в руки Всевишнього.
  • Перед молитвою заспокойтесь, позбавтеся зайвих і нав’язливих думок. Звільніть свій розум і дух.
  • Налаштуйтеся на прохання, до деталей продумайте результат, якого хочете досягти, і вкладіть ці почуття в молебність.
  • Будьте чесні та щирі. Не бажайте зла іншим людям і не намагайтеся нашкодити через молитву.
  • Не вдавайтеся до сторонніх та язичницьких методів одночасно зі славослів’ям. Вищі сили просто не почують благання.

Крім цих вказівок, може знадобитися використання священної атрибутики:

  • Біблія;
  • ікони;
  • церковні свічки;
  • свята вода;
  • хрестик.

Обов’язково перед читанням молитви на повернення коханої людини сходити до церкви. Сповідайтеся священнослужителю, по можливості причастьтесь, помоліться перед іконою Пресвятої Богородиці і подайте зв здоров’я вашої сім’ї і, особливо, другої половинки.

У цей період також рекомендується дотримуватися посту або не переїдати (при хворобах), частіше відвідувати намолені місця і раз на тиждень, переважно в неділю, ходити на службу в храм, а по буднях дотримуватися молитовного правила. Крім того, не можна завдавати комусь шкоди і навіть мислити її, слід допомагати бездомним і бродячим тваринам. Благочестивий спосіб життя допоможе підготуватися до молитви у духовному та емоційному плані.

Як повернути кохану людину молитвою на відстані?

Багато хто задається питанням: чи можливо повернути коханого чи кохану, перебуваючи далеко один від одного? Відповідь однозначна: звичайно так. Прохання підноситься небесам і віддаленість від об’єкта любові не має жодного впливу на силу вашого молебню.

Молитва на повернення коханої людини на відстані читається ввечері незадовго до сну. Засвітіть три церковні свічки та прийміть молитовне прохання, приступаючи до читання універсального прохання:

«Господь, що є на Небесах, Мати Божа, Святі Чудотворці та Ангел Охоронець, закликаю вас! Не з забаганки прошу, а від любові великої і мук сердечних, допоможіть Рабі Божій (ваше ім’я) повернути Раба Божого (ім’я коханого). Покинув мене та в далині кинувся, про почуття забув і обов’язок перед небесами. Почуйте благання мою і благословіть, полюблено вертайте, щоб щастя більше не покидало цей дім і вогнище. В ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь».

Тричі перехрестіться, згасіть свічки правою рукою і лягайте спати. Повторювати молебність слід щовечора протягом місяця.

Молитви на повернення коханого

Найпоширеніші та найефективніші молитви про повернення улюбленого чоловіка в життя підносяться конкретним Святим і перед іконами. Звернутися по допомогу можна до:

  • Господу;
  • Богородиці;
  • Миколі Чудотворцю;
  • Матроні.

Важливо, щоб найперша молитва на повернення коханого була прочитана у церкві чи храмі, безпосередньо перед потрібною іконою. Звертаючись до Бога, можна повторити молебність у Животворчого Хреста. При цьому вимовляти молебень краще напівголосно і із заплющеними очима, представляючи кінцевий підсумок, коли коханий знову поруч.

Молитви, щоб повернути кохану дівчину

Проте не лише дівчата прагнуть відродити стосунки, буває, це необхідно і хлопцям. Існують окремі молитви, щоб повернути кохану дівчину, оскільки використання жіночих молитов у цьому випадку не допоможе. Просити про допомогу хлопцям слід Матрону Московську, бажано біля її ікони. Відповідним днем ​​буде понеділок, вівторок або четвер. Вони таять у собі чоловічу енергетику та посилюють посил. Тричі потрібно зачитати такі слова:

«Блаженна Матрона, праведниця і покровителька вся згубленого і духом знесиленого! Молить тебе про благодіяння Раб Божий (ваше ім’я), щоб ти наплутала Рабу Божу (ім’я коханої) і назад вернула в обійми люблячі. Вкажи шлях їй вірний туди, де чекають і дбають, де без неї сум долає і щастя обходить. З нею однією мені небесами бути суджено, так благовоління таїнству цьому здійсниться. Амінь».

Ця молитва на повернення коханої людини Матроні  дуже сильна, тому і читати її слід обережно, тільки будучи в повній впевненості, що ваша любов непохитна.

До Господа

Звертатися до Всевишнього з проханням про повернення свого коханого можна у будь-який день та час доби по кілька разів. Єдиною незамінною вказівкою є наявність Чесного Хреста, а саме звичайного хрестика. Особливо підійде той, з яким вас хрестили. Необхідно стиснути його в долонях, опуститися на коліна та прочитати:

«Господь мій Бог, Захист ти мій, на тебе я надіюсь, Мати Божа Пресвята Богородиця і Святі Угодники. Підношу свою молитву до Вас, прошу допомоги у Вас у скрутну хвилину, у поверненні мого улюбленого раба Божого (ім’я коханого). Почуйте ви молитву мою грішну, не залишайте прохання моє гірке без уваги раби Божої (ваше ім’я). Господи, Мати Божа та Святі угодники, прошу повернути коханого (ім’я коханого), серце його повернути до мене. Амінь. Амінь. Амінь».

Для закріплення ефекту хоча б щодня рекомендується тричі повторити «Отче наш». При цьому спирайтеся не на кількість вимовлених молитов, а на їхню якість: емоції, візуалізацію, щирість.

Звернення до Пресвятої Богородиці про міцну сім’ю

Сильна молитва, щоб коханий повернувся швидко до сім’ї, а також для зміцнення стосунків у шлюбі та домі прямує заступниці та покровительці сімейного вогнища – Пресвятій Богородиці. Хто, як не Божа Мати, допоможе усунути конфлікти, повернути колишні почуття та встановити мир та спокій.

Читається молитва перед іконою і при запалених свічках:

«Мати Божа, Пресвята Богородиця і Святі Угодники, Ви — єдина моя надія, звертаюся про улюблене своє (ім’я), щоб захистити від спокуси і повернути до мене, раба Божого (ім’я). Підношу благання до Вас, щоб об’єднати нас у єдине ціле перед Господом та людьми. Амінь».

Повторювати її потрібно з ранку (відразу після сну), в обід і ввечері (перед сном), а ікону необхідно вмістити біля ліжка. У цей час рекомендується вести праведний спосіб життя без надлишків.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook