Маковий корж: 6 яєць, 6 ст. ложок цукру, 6 ст. ложок борошна, 80 г маку.
Білий корж: 2 яйця, 2 ст. ложки цукру, 2 ст. ложки борошна.
Полуничне желе: 500 г полуниці (можна заморожену або інші ягоди), 15 г желатину, 6 ст. ложок води, 4 ст. ложки цукру.
Крем: 2 яйця, 150 г цукру, 5 ст. ложок крохмалю, 350 мл молока, 300 г масла, 1 п. ванільного цукру.
Маковий корж
Білки збити з цукром. Додати жовтки, ще раз збити. Борошно просіяти і додати до маси. Обережно вимішати. Додати перемелений мак. Добре вимішати. Викласти на деко діаметром 24 см і випікати до готовності при температурі 180 градусів. Коли охолоне, розрізати на дві частини.
Білий корж
Готувати так, як і маковий корж, але не додавати маку.
Полуничне желе
Полуницю збити в блендері на пюре. Додати цукор і все перемішати.
Замочити желатин у воді. Злити з нього воду. Покласти желатин в маленьку каструльку. Додати 6 ст. ложок води. Підігріти на вогні до повного розчинення желатину. Не кип’ятити! Вилити желатин в полуничне пюре, добре перемішати. Розлити у дві форми, вистелені плівкою харчовою, і поставити в морозилку на кілька хвилин або в холодильник до застигання.
Крем
Жовтки, цукор і крохмаль добре перемішати до однорідного стану. Додати молоко і ванільний цукор. Ще раз добре перемішати, поставити на вогонь. Варити до загустіння. Як охолоне, збити крем з маслом.
Скласти торт. Маковий корж змастити кремом, викласти желе, знову змастити кремом. Тоді викласти білий корж, знову змастити кремом, викласти желе. Знову змастити кремом і викласти маковий корж. Крем треба розподілити так, щоб вистачило змазати ще боки. Прикрасити торт.