500 г листкового тіста розморозити в холодильнику, не виймаючи з пакета. Стіл посипати борошном, тісто злегка (!) розкачати в одному напрямку завтовшки 7 мм.
Склянкою діаметром 4–5 см вирізати з тіста парну кількість кружечків (близько 40–50 шт). У половини з них за допомогою чарки діаметром близько 3–4 см вирізати серединки, акуратно вийняти. Кружечки викласти на застелене пергаментом деко. Акуратно змастити збитим яйцем, зверху викласти «бублики», злегка притиснути і також акуратно змастити яйцем. Яйце у жодному разі не має потрапляти на краї: це заважатиме тісту рости.
Деко поставити в холодильник на 30 хв (бажано). Духовку розігріти до 200 °C, поставити деко. Кілька разів скропити духовку водою з пульверизатора для утворення пари (волога допомагає листковому тісту краще підніматися). Випікати близько 15–20 хв.
Коли воловани охолонуть, серединки злегка прим’яти. Без начинки їх можна зберігати два-три дні в поліетиленовому пакеті.