Від п’яткової шпори та ревматизму рятує гострий перець та оцет. Перевірила на собі й іншим раджу!

Кожен рік готую на зиму гострий перець в оцті. Дуже смачний, до сала і борщу супер! А от оцет, який після перцю залишається, використовую як ліки. І всім раджу!

Кожного року я закриваю на зиму гострий перець. Ну,  як закриваю? Просто ріжу шматочками і заливаю оцтом – усе, готово! Просто під капроновою кришкою він чудово зберігається і дуже смачний! В обід до борщу і з салом – смакота.

Так от оцет, який залишається після цього перцю, я ніколи не виливаю. Колись вичитала в газеті (розповідав якийсь чоловік), що його можна використовувати як ліки. Дуже допомагає від п’яткової шпори, ревматизму.

Я вирішила спробувати. Розтерла хворе місце і вкутала на ніч. Кілька разів повторила і надовго забула про свою болячку. Відтоді зі знайомими ділюся цим оцтом. А ще краще – зробити самому баночку гострого перцю на зиму: а смачну закуску матимете, і ліки.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook