вершково-шоколадний мус

Вершково-шоколадний мус з коньяком. Десерт 18+

Приготуйте смачний десерт – вершково-шоколадний мус. Десерт дуже сподобається любителям шоколаду і чудово підійде для романтичного вечора.

Вершково-шоколадний мус

  • 4 жовтки, 200 мл вершків (30-35%), 50 г шоколаду, 50 мл коньяку, 75 г цукру, кориця.

На водяній бані розтопити шоколад. Збити жовтки з цукром. Додати в цю суміш коньяк. Поставити суміш на водяну баню і продовжити збивати. Далі додати остиглий шоколад і продовжити збивати. Окремо в блендері збити вершки.

З’єднати дві маси шоколадну і вершкову, перемішати лопаткою.

Розлити мус в креманки й поставити в холодильник для застигання на 2-3 години. При подачі посипати мус корицею та тертим шоколадом.

Радимо також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook