Велику білу квасолю консервую з перцем, морквою і цибулею. Це смакота!

Консервую квасолю за цим рецептом уже років 20. Тепер і моя донька так закриває! Смачнішої квасолі я ще не їла!

Консервована квасоля з овочами

6 скл. сухої квасолі, 3 л томатного соку, 1 кг моркви (соломкою), 1 кг перцю, 1 кг цибулі, 0,5 л олії, 0,5 л цукру, 2 ст. ложки солі.

Квасолю проварити 35 хв. У чугунку закип’ятити томатний сік, додати варену квасолю, довести до кипіння, додати моркву соломкою, варити 10 хв, додати перець соломкою і подрібнену цибулю, олію, цукор, сіль, тушкувати 40 хв, помішуючи. За 5 хв до завершення приготування додати 70 мл оцту. Розкласти у літрові банки, стерилізувати 25-35 хв. Виходить 7 банок по 1 л.

Рецепт Емми Куруляк

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook