Варення-десерт зі слив з какао та горіхами
1 кг слив (вага без кісточок), 1 кг цукру. Засипати цукром, залишити на кілька годин, щоб пустили сік, варити 20 хв. Додати 100 г масла, 3 ст. ложки какао. Варити 10 хв. Додати 1 скл. обсмаженого на сухій сковороді і подрібненого арахісу або волоських горіхів. Проварити 10 хв. Розлити у стерильні банки, закрутити. Виходить дуже смачно, можна без масла. Головне варити малими порціями, якщо збільшити порцію, виходить не таке.
Рецепт Margaret
Спробуйте також приготувати:
-
“Сливи в шоколаді” – не варення, а чудо! Готую вже кілька років!
-
Пікантні консервовані сливи “венгерки” “Закусчні”
Post Views: 40