Цибуляники. Дуже смачні до борщу або супу!

Коли хочеться щось особливе приготувати до борщу або супу, я смажу цибуляники. І про друге уже можу не хвилюватися – вся сім'я сита!

Цибуляники

2 великі цибулини, 0,5 л теплої води, 1 ч. ложка солі, 1 ст. ложка цукру, 25 г дріжджів, 1 ст. ложка крохмалю, борошно.

Цибулю порізати кубиками, залити окропом, витримати 1 год, відцідити. У теплій воді розчинити цукор і дріжджі, додати сіль, крохмаль і борошно (має бути густиною, як сметана). Перемішувати ложкою. Насамкінець додати цибулю. Смажити на олії з двох боків, накриваючи кришкою. Можна додати спеції і дрібно порізану сардельку.

Спробуйте також приготувати:


Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook