Цукерки “Рафаелло”
95 г білого шоколаду (1 плитка), 60 мл жирних вершків (33% і більше), 25 г масла, 75 г дрібної кокосової стружки, 24 шт. мигдалю (обсмаженого), дрібка солі.
- Плитку шоколаду поламати і залити вершками. Нагріти помішуючи, довести до однорідного стану або на водяній бані, або в мікрохвильовій печі. Дати закипіти, зняти з вогню, перемішати, остудити до кімнатної температури. Всипати 15–20 г кокосу, дрібку солі і покласти шматочок масла. Перемішати і поставити у холодильник.
- Коли охолоне, масу (ще буде рідка) збити міксером. На дошку або на тарілку насипати 50 г кокосової стружки. Взяти дві чайні ложки: однією набирати крем, а другою скидати його в кокосову стружку. Втопити у цукерці горішок. Цукерки як слід обваляти у стружці.
- Краще робити якомога менші цукерки. Зберігати в холодильнику. Цей рецепт добрий тим, що завжди можна зупинитися, покласти все у холодильник, а продовжити ліпити потім, навіть завтра. Цукерки виходять дуже схожі на магазинні, тільки без вафельного шару.
Post Views: 43