Після препаратів я відчував себе жахливо: тяжкість в боці, гіркота в роті, легка нудота після їжі – весь букет відчуттів, знайомий тим, у кого печінка пустує…
Випадково побачивши рецепт даного коктейлю, я надихнувся і вирішив спробувати його приготувати. Дуже смачний напій, що очищає організм! Тиждень я правильно харчувався і щодня випивав склянку овочевого напою, в результаті став себе почувати як ніколи добре! Раджу спробувати!
Обожнюю готувати овочеві коктейлі в блендері , і цей – найкращий! Випробуй оздоровчий ефект на собі, печінка очиститься і перестане тебе турбувати.
Як приготувати
3 моркви, 2 зелені яблука, 1 буряк, 0,5 лимона без шкірки, шматочок свіжого кореня імбиру, кілька листів зеленого салату або шпинату
Подрібнити всі овочі в блендері, попередньо вимивши їх і очистивши. Додати 2 склянки води в концентрований овочевий напій. Вживайте його прохолодним, бережіть готовий в холодильнику!
Морква, багата флавоноїдами і вітаміном А, живить печінку. Пектин, що міститься в яблуках, допомагає виводити токсини. Зелене листя салату забезпечує хороший кровообіг і зміцнює імунітет. Імбир і лимон сприяють відмінній роботі шлунково-кишкового тракту, позбавляють від здуття живота і покращують обмін речовин. У сирих буряках багато клітковини, корисної для кишківника.