Трикутники з лаваша
На 15 трикутників: 5 тонких лавашів (30х45 см), 8 варених яєць, 125 г сметани, 75 г сиру (в мене сулугуні), свіжий кріп, зелена цибулька сіль, перець, 3 яйця та олія, щоб підсмажувати.
Кріп з цибулькою нарізати дрібно, яйця та сир натерти, посолити, поперчити, додати сметану і все добре перемішати. Лаваш розрізати на смужки (ширина приблизно 9-10 см). На край класти начинку і складати трикутником (так, щоб всі краї пиріжка були закриті і начинка не випадала). змочити пиріжки у яйці і обсмажити з обох боків до рум’яності.
Рецепт і фото Оксани Білінської
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 32