Торт з йогурту

Цей торт виходить дуже легкий. Готується швидко, а смак просто неймовірний! Приготуйте, не пошкодуєте!

5 яєць, 1 скл. цукру, 0,5 ч. ложки соди, 250 г масла, 250 г борошна, ванільний цукор, какао, горіхи

Добре збити жовтки з цукром, так, щоб утворилася густа піна. Додати масло, соду, какао, горіхи, борошно, усе вимішати. Білки теж збити в піну, додати до маси і обережно вимішати. Випікати 45-60 хвилин.

Для крему: 4 баночки йогурту (по 125 г), 2 ст. ложки желатину, 1 ст. ложка холодної води

Желатин розчинити у воді й додати до йогурту. Тісто викласти у форму так, аби краї були на три см вищі за корж.

Залити корж йогуртом і поставити у холодильник на три години. Коли крем застигне, залити його розтопленим шоколадом.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook