Торт “Спартак”
- 1 яйце, 1 скл. цукру, 2 ст. ложки меду, 50 г масла, 6 ст. ложок молока, 3 ст. ложки какао, 1 ч. ложка соди, погашеної оцтом, 450 г борошна.
1 яйце злегка збити з 1 скл. цукру, додати 2 ст. ложки меду. Додати 50 г масла, 6 ст. ложок молока, 3 ст. ложки какао. Все це поставила на вогонь і довести до кипіння. Потім додати 1 ч. ложку соди, погашеної оцтом. В ледь тепле поступово додати 450 г борошна і замісити легке тісто. Кількість борошна регулюйте на око. Розкочувати тонкі коржі, проколювати виделкою і пекти при температурі 200 ОС 5-6 хв. Тривалість випікання залежить від товщини коржа. Головне – не перепекти.
Порада: якщо до тіста додати ще 2 ст. ложки олії, воно буде легше розкочуватися не буде при цьому рватися.
Перемащувати заварним кремом. Заварити пудинг згідно з рецептом на упаковці, охолодити. Збити 200 г масла, поступово ввести по ложці пудинг. Зверху присипати какао-порошком. Коли добу постоїть, стає ніжний і м’який.
Рецепт і фото Лесі Сенько
Спробуйте також приготувати:
Читайте також інші рецепти тортів:
-
Чізкейк з розкішним шоколадним бісквітом, чорницями та “Орео”-мусом
-
Торт “Смакота” з вишневим желе у шоколадному бісквіті. Дійсно, смакота!
Post Views: 62