Торт “Снікерс” з арахісом і “макаронним” тістом

Торт "Снікерс" - один з улюблених у моїй сім'ї. Особливо він смакує дітям і чоловіку, адже дійсно на смак нагадує батончик "Снікерс".

Торт “Снікерс”

На 1 корж: 3 яйця, 1,5 скл. цукру, 1,5 скл. сметани, 9 ст. ложок розтопленого маргарину, 4 ст. ложки какао, 2 ч. ложки амонію, 3 скл. борошна. Спекти 2 такі коржі і кожен розрізати надвоє (тобто має бути 4 коржі).

Яйця збити з цукром на пишну піну. Амоній розчинити у сметані. Додати решту складників, збити, додати борошно і какао. Викласти у змащене маслом і застелене пергаментом деко (26–28 см), спекти при 170 ОС до готовності (близько 30 хв).
Спекти 2 такі коржі і кожен розрізати надвоє (тобто має бути 4 коржі).

Макаронне тісто: 125 гр маргарину, 4 ст. ложки сметани, 2 ст. ложки цукру, 1 ч. ложка соди (погашеної оцтом), борошно. Або замість макаронного тіста використати крекер.

Замісити тісто як на вареники. Поставити в холод. Натерти зразу на бляшку і спекти. Охолодити, подрібнити, додати у крем зі згущеним молоком. Або замінити на крекер.

Крем: 0,5 л вареного згущеного молока, 300 г масла, 200 г арахісу.

Крем заварний (ваш улюблений) на 0,3–0,4 л молока і 100–200 г масла.

Скласти торт: коричневий корж, заварний крем ( ваш улюблений), коричневий корж, крем з арахісом, коричн корж, заварний крем, коричн корж.

Рецептом поділилася Віра Голдак.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook