Торт шоколадно-горіховий з яблуками
Форма 24Х34 см. Коричневі коржі: 8 яєць, 1 скл. цукру, 4 ст. ложки борошна, 4 ст. ложки какао, 1 ч. ложка розпушувача, 0,5 скл. подрібнених горіхів.
Збити яйця до дуже пишної піни, акуратно вмішати сухі продукти ложкою. Спекти 1 корж і розрізати на 2 або розділити продукти і спекти окремо 2 коржі.
Горіховий корж: 200 г маргарину, 1 скл. цукру, 5 яєць, 1 скл. мелених горіхів, 100 г тертого шоколаду, 120 г борошна, 2 ч. ложки розпушувача.
Маргарин збити з цукром. Додати по одному яйця, далі борошно з розпушувачем. Насамкінець ввести мелені горіхи і тертий шоколад.
Крем: заварний. Додатково: тушковані яблука
Скласти торт: коричневий корж + крем + яблука + крем + горіховий корж + крем + яблука + крем + коричневий корж.
Рецепт і фото Оксани Новіцької. Замовити десерти у цієї господині можна тут
Вам також може сподобатися шоколадний торт з лікером. Простий і перевірений рецепт читайте тут