торт "Рафаелло"

Торт “Рафаелло” із сирними коржами і вареним кокосовим кремом

Усім любителям десертів з кокосом присвячується торт "Рафаелло". Смачний і простий у приготуванні. Рецепт перевірений роками!

Торт “Рафаелло”

  • Форма 22Х36 см.
  • Тісто: 2 яйця, 200 г цукру, 200 г сиру перемеленого, 1 ст. ложка амонію, 300 г борошна.
Яйця збити з цукром, тоді поступово додати сир, амоній, борошно. Виходить 4 коржі.
  • Крем: 200 г кокосової стружки, 400 г згущенки білої, 200 г масла, 200 г білого шоколаду.
Усе поставити на вогонь до повного розчинення. Коли остигне перемащувати.
Рецепт і фото Олі Маланюк

Радимо також приготувати інші смачні торти за перевіреними рецептами від господинь:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook