Торт-пиріг “Крейзі Кейк”
- 210 г борошна, 35 г доброго какао (від нього насправді залежить смак), 180 г цукру, 20 г ванільного цукру, 1/2 ч. ложки (без чубка) солі, 10 г розпушувача, 240 мл води кімнатної температури, 75 мл олії.
Усі сухі інгредієнти перемішати, просіяти, додати воду і олію – і ось вам швидке і смачне тісто. Виливаємо у форму з пергаментом (21 см).
Випікати у попередньо прогрітій до 180 градусів духовці приблизно 40 хв (перевірити шпажкою).
Глазур на воді
- 3 ст. ложки какао, 3 ст. ложки пудри, 1 ст. ложка крохмалю, льодяна вода (беремо, скільки потрібно буде, 4-5 ст. ложок).
Змішати і просіяти всі сухі інгредієнти і поступово, по ложці додавати льодяну воду, розмішувати, і додаючи воду, довести до потрібної консистенції. Виходить бомбезна глазур (це було відкриття для мене)!
Рецепт і фото Оксани Білінської
Радимо також інші рецепти бісквіта:
-
Шоколадний бісквіт на кип’ятку у мультиварці
-
Рецепт бісквіта в мультиварці
Post Views: 88