Торт на медових коржах без масла і маргарину

Цей торт виходить дуже ніжним. Тісто податливе, легко розкочується, тому з коржами проблем немає. Простий, смачний, доступний!

Торт на медових коржах

5 яєць, 1,5 скл. цукру (об’ємом 200 мл), 3 ст. ложки натурального меду, 3 ч. ложки соди (не забагато!), борошно. Крем – сметанний, можна додати чорнослив, горіхи.

Яйця збити з цукром, медом, содою. Додати 1,5 скл. борошна. Перемішати і ставити на водяну баню на 20 хв, постійно помішувати. Коли охолоне, замісити тісто, підсипаючи борошно. Замісити мяке еластичне тісто. Тоненько розкочувати і випікати. Виходить 7-8 коржів 35Х25 см. Для крему збиваємо сметану з цукром, як доповнення можна покласти вишні консервовані або чорнослив.

Рецептом поділилася Ірина Гевюк

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook