Ви шукаєте ідеальний рецепт торта на день народження або ювілей, щоб здивувати своїх близьких? Домашній торт з шифоновим бісквітом, ніжним заварним кремом “Пломбір” та ароматним вишневим конфітюром стане кульмінацією будь-якого святкування. Цей святковий торт не лише смакує неймовірно, але й стане окрасою на святковому столі.
Покроковий рецепт від господині допоможе вам з легкістю освоїти мистецтво приготування домашнього торта. Ви дізнаєтеся, як зробити шифоновий бісквіт, що є основою торта і дарує йому легкість та повітряність. Далі дізнаєтеся секрети приготування заварного крему “Пломбір”, який додає торту неперевершеної ніжності.
Не менш важливим є рецепт вишневого конфітюру, що вносить у десерт фруктову нотку та чудово контрастує з ніжністю крему. Використання вишень в цьому рецепті зробить ваш домашній торт незабутнім десертом, який запам’ятається всім гостям.
Приготування домашнього торта може здатися складним завданням, але детальний рецепт із чіткими інструкціями зробить процес приємним та невимушеним. А ваш торт стане зіркою будь-якого святкування.
Чи то день народження, чи ювілей, святковий торт з шифоновим бісквітом, заварним кремом “Пломбір” та вишневим конфітюром гарантовано залишить незабутні враження від вашого святкування. Поділіться радістю домашньої випічки з близькими, створюючи справжній кулінарний шедевр!
Торт на День народження
Рецепт шифонового бісквіта
- Форма 20 см.
- Шифоновий бісквіт: 5 яєць, 200 г цукру, 210 г борошна, 30 г крохмалю кукурудзяного (1 ст. ложка повна), 120 мл води, 80 мл олії, 1 ч. ложка розпушувача, 1 п. ванільного цукру.
Рецепт Крему “Пломбір”
- Крем “Пломбір”: 400 мл молока, 200 г цукру, 50 г крохмалю кукурудзяного, 1 яйце, 1 п. ванільного цукру, 250 г сметани домашньої або вершків 36%, 250 г масла.
Рецепт вишневого конфітюру
- Вишневий конфітюр: 1 б. 0,5 л вишень в своєму соку, 1 ст. ложка з чубком крохмалю, 3-4 ст. ложки води.
- Торт “Слойка з вишнями” – смачнющий!
- Найсмачніші торти і пляцки – з вишнями. Чотири рецепти на Новий рік та Різдво