Якщо хочете приготувати легкий торт без крему, вам стане у пригоді рецепт торта із суфле. Завдяки ягодам, торт дуже ароматний!
Торт із суфле з ягодами без крему
Бісквіт
- Форма 26 см.
- На 1 бісквіт: 4 яйця, 8 ст. ложок цукру, 1 п. ванільного цукру, дрібка солі, 4 ст. ложки какао, 4 с. ложки борошна, 1 ч. ложка розпушувача, 70 мл олії. Спекти 2 таких бісквіти.
4 білки збити з дрібкою солі, додати ванільний цукор, збити до піків. 4 жовтки збити з 8 ст. ложками цукру до пухкої маси. Усе збити разом, додати 70 мл олії, акуратно ввести 4 ст. ложки какао, 4 ст. ложки борошна, 1 ч. ложку розпушувача. Спекти 2 таких бісквіти при 180-200 ОС 25-30 хв.
Суфле
- 550 мл йогурту (у мене – “Малина і гранат” ТМ “Галичина”, можна інший), 400 г сиру, 2 п. ванільного цукру, 120 г цукрової пудри, 25 г желатину + 100 мл води.
- Легкий і простий у приготуванні торт, як “Перлина”, з ніжним сметанним суфле
- Шоколадний торт зі суфле. Дуже ніжний десерт