Торт “Флірт”
Бісквіт з шоколадом: 8 яєць, 1 скл. цукру, 1 п. ванільного цукру, 1 скл. борошна, 3 ст. ложки олії, 100 г темного шоколаду, 2 ч. ложки розпушувача.
Сирний корж: 700 г сиру, 1 скл. цукру, 50 г масла, 1 п. ванільного пудингу (або 2 ст. ложки крохмалю, 1 ст. ложка манки, 1 п. ванільного цукру), 4 яйця.
Крем: 1 б. консервованих персиків, 1 п. ванільного пудингу, 2 скл. цукру, 400 г масла. Форма 20×30 см або кругла 26 см.
Бісквіт. Збити білки з цукром та ванільним цукром, жовтки з олією, додати борошно, просіяне розпушувачем, змішати. Розділити тісто на 2 частини. До кожної перед випіканням додати тертий шоколад. Пекти близько 20-30 хв при 180 ОС.
Сирний корж. Сир перемолоти, змішати жовтки з цукром та ванільним цукром, додати масло, пудинг. Збити білки. Усе разом збити. Вилити у форму, застелену пергаментом. Пекти 40 хв при 180 ОС. Остудити.
Крем. Змішати пудинг з частиною сиропу від консервованих персиків, решту поставити з цукром на вогонь, влити тонкою цівкою пудинг, заварити до загустіння. Остудити. Збити масло, додаючи поступово пудингову масу.
Скласти: корж з шоколадом, крем, порізані персики, крем, сирний корж, крем, персики, крем, корж з шоколадом.
Автор цього рецепту і фото – Інесса Романишин