Томатні млинці з начинкою з копченого сиру
- 250 мл томатного соку, 250 мл молока, 2 яйця, 1 л цукру, 1 ч. ложка солі, 200 г борошна, 2 ст. ложки соняшникової олії.
- 4 шт. відварених яєць, 300 г копченого плавленого сиру, часник за бажанням, майонез, зелень петрушка, сіль до смаку.
Приготувати млинці: в одній посудині просіяти борошно, додати сіль, вилити молоко, гарно розмішати вінчиком, щоб не було грудочок. У другій посудині з’єднати яйця, томатний сік, цукор, перемішати. Далі з’єднати дві рідини, додати олію, перемішати. Залишаємо на 15 хвилин.
Приготувати начинку: відварити до готовності яйця, натерти яйця, сир, майонез, додати дрібно нарізану петрушку та видавлений часник. Все гарно перемішати.
Нагріти пательню (бажано для приготування млинців), налити черпаком тісто, просмажити до готовності з обох сторін. Складати на тарілці.
На кожний млинець намастити начинку, закрутити в рулет. Перед подачею на стіл кожний млинець перерізати навпіл і викласти гарно на тарілці.
Рецепт і фото Марини Хвиль
Переглянути відео приготування страви можна тут.
Радимо також інші рецепти закусок:
- Сирні кульки. Шикарна закуска на будь-який стіл!
- Сирний рулет. Незамінна закуска на святковий стіл