Тістечко “Kinder milk slice”
Форма 30Х22 см. Тісто: 4 яйця, 100 мл олі, 80 г цукру, 80 г борошна, 20 мл молока, 2 ст. ложки какао, 1 ч. ложка розпушувача. Суфле: 200 мл сирого згущеного молока, 200 мл сметани 20%, 100 мл молока, 50 г цукру, 20 г желатину, 1 п. ванільного цукру.
Просіяти борошно, какао і розпушувач. Білки збити до стійкої піни. Жовтки збити з цукром, додати молоко і олію, збити. Влити жовткову суміш у борошно. Вимішати ложкою до однорідності, додати білки, перемішати. Тісто майже рідке. Вилити у змащену форму, випікати близько 30 хв при 180-200 ОС.
Желатин залити холодним молоком, дати набрякнути. Поставити на вогонь і прогріти до повного розчинення. Блендером збити сметану, згущене молоко і желатинову масу, ванільний цукор і цукор.
Корж охолодити, розрізати навпіл. Збирати у формі, в якій випікали. Корж, суфле, корж, злегка притиснути, накрити плівкою, поставити на ніч у холодильник. За бажанням, полити шоколадом.
Пекла і фотографувала Мар’яна Марголич, рецепт – з інтернету
Читайте також:
-
Файний галицький горіховий пляцок із кавовим заварним кремом
-
Пляцок “Багатий” із шалено смачними коржами: з маком, кокосом, горіхами, сиром та курагою