Сирні кільця
- Тісто: 125 мл молока + 125 мл води, 100 г масла, 150 г борошна, дрібка солі, 4 яйця ( мене пішло 4,5).
Молоко, воду, масло, сіль помістити у посудину і нагріти, поки масло не розтопиться. Коли все закипить, відставити і всипати все борошно одразу і інтенсивно розмішуємо до однорідної маси. Повернути масу на середній вогонь і перемішувати 2-3 хв. Трошки остудити і додавати по одному яйця, добре вмішуючи їх.
Тісто перекласти у кондитерський мішок з насадкою і висадити кільця на килимок або пергамент. Випікати при 250 градусах 10-15 хв, потім зменшити температуру до 190 градусів і ще 10 хв (кільця повинні бути добре рум’яні, щоб не осіли потім (духовку не відкривати під час випікання!!!). Готові кільця охолодити
- Крем: 500 г сиру (я брала домашній, жирний), 300-400 мл вершків (від 30%) (кількість залежить від того якої консистенції ви хочете крем), пудра, ваніль до смаку. Можна крем робити сир + масло + пудра.
Усе добре збити до пухкої маси. Розрізати кільця, заповнити кремом, накрити і припудрити. Можна смакувати!
Рецепт і фото Оксани Білінської
Радимо також інші рецепти заварного крему для ваших улюблених десертів:
- Крем “Пломбір” – мій улюблений заварний крем на сметані
- Карамельний настрій? Отже, заварний карамельний крем!
Post Views: 29