Тірамісу з вишнями
200 г печива савоярді, 300 мл міцної кави, 50 мл рому (за бажанням), 250 г маскарпоне, 200 г вершків (33%), 100 г цукрової пудри, 150 г вишень без кісточок.
Для крему з’єднати маскарпоне, пудру, вершки і збити все до піків. До охолодженої кави додати ром. Печиво занурити по одному на кілька секунд у каву і викласти на тарілку для подачі (я зробила у роз’ємному квадраті, щоб добре тримав форму; у мене вийшло на перший шар 13 шт. печива). Поверх викласти половину вишень і далі половину крему. Повторити ще раз і відправити у холодильник мінімум на 2 год. Перед подачею посипати какао.
Рецепт і фото Оксани Білінської
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 70