Смачні, тонкі й хрусткі вафельні трубочки — ідеальний варіант до чаю. Їх можна смакувати так або наповнити улюбленим кремом чи згущеним молоком. Можна пекти як в електричній вафельниці, так і в формі для газової плити.
Хрусткі вафельні трубочки
- 5 яєць, 125–150 г цукру, 1 пакет ванільного цукру, 200 г масла, 200–250 г борошна.
Збити яйця з цукром і ванільним цукром до побіління. Додати розтоплене масло і збити ще раз. Додати борошно і перемішати до консистенції густої сметани. Розігріти вафельницю, викладати тісто ложкою і випікати до рум’яності. Гарячі вафлі відразу скручувати в трубочки, поки не охололи. Подавати хрусткими або наповнювати згущеним молоком чи кремом.
Рецепт і фото Іванни Луць
Радимо також приготувати:
- Вафельні трубочки без вафельниці (на сковорідці)
- Вафельні трубочки. Такі хрумкі і смачні, що можна їсти без начинки
Post Views: 67