вафельні трубочки

Ті самі хрусткі вафельні трубочки (можна пекти і в електровафельниці, і на газу)

Хрусткі домашні вафельні трубочки можна наповнити кремом або їсти без начинки, бо дуже смачні! До речі, можна пекти як в електричній вафельниці, так і в формі для газової плити.

Смачні, тонкі й хрусткі вафельні трубочки — ідеальний варіант до чаю. Їх можна смакувати так або наповнити улюбленим кремом чи згущеним молоком. Можна пекти як в електричній вафельниці, так і в формі для газової плити.

Хрусткі вафельні трубочки

  • 5 яєць, 125–150 г цукру, 1 пакет ванільного цукру, 200 г масла, 200–250 г борошна.

Збити яйця з цукром і ванільним цукром до побіління. Додати розтоплене масло і збити ще раз. Додати борошно і перемішати до консистенції густої сметани. Розігріти вафельницю, викладати тісто ложкою і випікати до рум’яності. Гарячі вафлі відразу скручувати в трубочки, поки не охололи. Подавати хрусткими або наповнювати згущеним молоком чи кремом.

Рецепт і фото Іванни Луць

Радимо також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook